DE ZALIGE SFEER

Al meer dan 30 jaar maken we zalige gerechtjes die we met veel liefde bereiden. 

FAMILIEBEDRIJF

Bij aankomst word je ontvangen door gastvrouw Annemie die je naar je tafel begeleidt. Er zijn 2 zalen waarbij je kan tafelen met zicht op de open velden of met zicht op de vijver met weidelandschap. 

De keuken wordt geleid door chef Jean-François en dochter Odile. Chef Jean-François genoot een opleiding aan de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde en bouwde dit restaurant in 30 jaar uit tot een gevestigde waarde in de streek. Samen brengen ze deze pure en sobere franse keuken op uw bord. 

De familie wordt versterkt met lokale obers Maryse en Lotte die je steeds met de glimlach bedienen. 

HUISSTIJL

We willen een keuken brengen die je doet denken aan de goeie oude tijd in al z'n eenvoud. Gerechten waar de smaak rond het het hoofdproduct centraal staat, en dit zo puur mogelijk gebracht met een grote liefde voor het product.

Het restaurant is huiselijk ingericht in een modern-landelijke stijl zodat iedereen zich hier thuisvoelt. 

Kom zalig tafelen bij ons.