DE ZALIGE SFEER

Al meer dan 30 jaar maken we
zalige gerechtjes met veel liefde  !

FAMILIEBEDRIJF

Bij aankomst word je ontvangen door gastvrouw Annemie die je naar je tafel begeleidt. Er zijn 2 zalen waar je kan tafelen : in de keuken met zicht op de open velden of in de living met zicht op de vijver en weidelandschap. 

De keuken wordt geleid door chef Jean-François, dochter Odile en zoon Louis. Chef Jean-François genoot een opleiding aan de befaamde hotelschool Ter Duinen in Koksijde en bouwde dit restaurant in 30 jaar uit tot een gevestigde waarde in de streek. Samen brengen ze de pure en sobere franse keuken op bord. 

De familie wordt versterkt door het team Lotte, Maryse,  Julie en Febe die je steeds met de glimlach bedienen. 

HUISSTIJL

We willen een keuken brengen die je doet denken aan de goeie oude tijd in al z'n eenvoud. Gerechten waar de smaak rond het  hoofdproduct centraal staan en dit zo puur mogelijk gebracht.

Het restaurant is huiselijk ingericht in een modern-landelijke stijl zodat iedereen zich hier thuisvoelt. 

Kom zalig tafelen bij ons.